Soydaşlara gıda ve giysi yardımı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla 81 il ve bağlı ilçelerdeki AK Parti teşkilatlarınca başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında Tekirdağ'da toplanan yardımlar TIR'lara yük

Tekirdağ 25.01.2016 17:06:00 0
Soydaşlara gıda ve giysi yardımı

Suriye rejimi ve Rusya ile İran'ın bombardımanı altında hayatta kalma mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla yardım kampanyası başlatılmıştı. Bu kapsamda, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın katkılarıyla toplanan yardım malzemelerinin soydaşlara gönderilmesi için Çorlu'da tören düzenlendi. Törene,  İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün ile  çok sayıda partili katıldı.

HER MAZLUMUN YANINDAYIZ
Her zaman mazlumun yanında olduklarını belirten Yel, "Türk insanının başı her yerde dik olacak. Partimizin Tekirdağ ve ilçelerinden toplanan yardımları TIR'la Bayırbucak Türkmenlerine gönderiyoruz" dedi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise Tekirdağ'dan AK Parti olarak 3 yardım TIR'ını doldurduklarını ve Bayırbucak Türkmenlerine gönderdiklerini söyledi.
Ardından TIR'ların içinde yüklü olan yarım malzemeleri dualar eşliğinde soydaşlara gönderildi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10