Yardımlar yola çıktı

Suriye rejimi ile İran ve Rusya'nın bombardımanı altında zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenleri için AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı topladığı 1 TIR dolusu yardım malzemesi soydaş

Çerkezköy 25.01.2016 17:37:00 0
Yardımlar yola çıktı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla geçtiğimiz 11 Ocak günü 81 il ve bağlı ilçelerinde Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yarndım kampanyası sona erdi.

PARTİLİLER YÜKLEDİ
Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, tutulduğu depodan AK Parti Çerkezköy ilçe yönetimi ve üyeleri tarafından TIR’a yüklendi. Kampanya kapsamında, kuru gıda, giysi, çocuk maması, çocuk bezi, battaniye, bot, çeşitli giysiler, tekerlekli sandalye ve muhtelif tıbbi malzemeleri gibi yaklaşık 25 tonluk yardım malzemesi toplandığı öğrenildi.
Bayırbucak Türkmenlerinin yalnız olmadığını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Erdoğan, “Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak katkıda bulunduk. Başlatılan kampanyada yardımlar Tekirdağ’a gidecekti. Fakat Çerkezköy ve Çorlu, tek başlarına TIR'ları doldurmayı başardı. İnşallah Salı günü Bayırbucak Türkmenlerine yardımlar ulaşmış olacak. Bugüne kadar yardımlara destek veren ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımıza ve yardımlarda bulunan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YARDIMSEVERLERDE TOPLAMIŞTI
Çerkezköy'de, geçtiğimiz Kasım ayında yardımseverler tarafından Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlenmiş, toplanan 3 TIR dolusu yardım malzemesi soydaşlara teslim edilmişti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10