Çerkezköy beyaza büründü

Çerkezköy'de sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi.Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı ilçede çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi

Çerkezköy 26.01.2016 11:27:00 0
Çerkezköy beyaza büründü

Hava sıcaklığının 2 derece olduğu Çerkezköy'de, sabah saat 09.00 sıralarında başlayan yoğun kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Cadde ve sokaklar  karla kaplanınca sürücüler araçlarıyla bu yollarda  ilerlemekte güçlük çekti.

KARTPOSTAL GİBİ GÖRÜNTÜLER
Kar yağışı her zaman olduğu gibi en çok çocukları sevindirdi. Sokaklara çıkan çocuklar doyasıya kar topu oynayıp, kardan adam yaptı.İlçeyi beyaza bürüyen kar ortaya kartpostalları aratmayan görüntüler de oluşturdu.

SOLİSYON VE TUZLAMA
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kar yağışı nedeniyle ekiplerin görevde olduğunu belirterek, "Kar yağışının ilçemizde başlaması nedeniyle buzlanmanın önüne geçmek için yollarda tuzlama ve solüsyon çalışmaları başladı. Kar yağışının etkisi altına giren İlçemizde vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklık yaşamaması için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı gezici ekiplerimiz, cadde ve sokakları dolaşarak herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için tuzlama ve solüsyon çalışmalarına gün boyu devam edecek."dedi.

YARIN GÜNEŞLİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kar yağışı bugün gün boyu aralıklarla sürecek. Yarın ise hava açacak ve perşembe günü sıcaklık 12 dereceye kadar çıkacak.
Haber/Selçuk DURMAZ
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10