Gol olup yağdılar

Tekirdağ U19 Ligi C Grubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor U19 takımı, Veliköy Sahasında karşılaştığı grup sonuncusu Çorluspor U19 takımına gol olup yağdı. Çerkezköy Doğanspor s

Çerkezköy 26.01.2016 16:51:00 0
Gol olup yağdılar

Maça hızla başlayan Çerkezköy Doğanspor, ilk dakikalarda rakip kalede gol aramaya başladı. Genellikle kanatlardan gol arayan Çerkezköy Doğanspor, aradığı golü 25. dakikada Umut Can ile buldu ve durumu 1-0 yaptı.Golden sonrada ikinci gol arayışlarını sürdüren Çerkezköy Doğanspor  35. dakikada da sol çaprazdan Resul’ün asistini iyi takip eden Ferhat topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirdi. 41. dakikada ise sahneye bu kez Burak çıktı ve ceza sahasının dışından çektiği sert şut ağlarla buluştu. 3-0. ilk yarı bu skorla tamamlandı.
GOLLER DEVAM ETTİ
Çerkezköy Doğanspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Ancak  Çerkezköy Doğanspor savunmasında bir futbolcu elle topa dokununca maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Çorluspor U19 takımı farkı skoru 3-1'e getirdi. Yediği golün ardından Çerkezköy Doğanspor oyunu rakip sahaya yıktı. 53. dakikada Resul'an frikikten attığı nefis gol ile durumu 4-1 yaptı.60. dakikada ilk golün sahibi Umut Can yine sahneye çıkarak ceza sahası dışından sert vurdu ve skoru 5-1'e getirdi. Fark açılınca rakibi de oyundan iyice düşünde Çerkezköy Doğanspor farkı artırmayı sürdürdü. 74. dakikada Burak kendinin iki, takımını ise 6. golünü attı. 83.dakikada ise Ferhat’ın attığı gol skoru belirledi. Sahadan 7-1 galip ayrılan ve puan cetvelinde 3. durumda olan Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
OYUNCULARI KUTLADI
Maç sonunda Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş ve kulüp yönetimi, futbolcu ve teknik ekibi tek tek kutladı. Başkan Kazım Asbaş maç sonunda yaptığı açıklamada, "Çerkezköy Doğanspor U 19 takımımızda elde ettiği bu farklı galibiyetle şampiyonluktaki iddiasını bir kez daha ortaya koyduğunu göstermiştir.Güzel ve zevkli bir maç oldu. Rakibimiz puan sıralamasında alt sırada olmuş olsa da çok güzel bir mücadele verdiler.Onları da centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz.Maçı farklı şekilde kazanan U19 takım oyuncularımızı ve teknik ekibimizi de kutluyorum.İnşallah lig sonunda U19 takımımızda ligi başarıyla sonlandıracaktır.”dedi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10