Fikret öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Doğanspor'un efsane takımında yıllarca top koşturan emekli öğretmen 58 yaşındaki Fikret Tezcan, yakalandığı karaciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Çerkezköy 29.01.2016 16:21:00 0
Fikret öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Halk Bankası'ndan emekli Sibel Tezcan’ın eşi Mehmet Enis ,Mert ve Minel adında 3 çocuğu olan ve bir süredir rahatsızlığı bulunan Fikret Tezcan tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde önceki akşam hayata gözlerini yumdu.
Sporcu ve eğitmen kimliği ile tanınan Fikret Tezcan için dün Merkez Osmanlı Camiinde düzenlenen cenaze törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye meclisi üyeleri Nedim Yılancı,Uğur Erem,Serdar Dönmez,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe,Çerkezköy İlçe  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü Nail İşcan, Ergene Havzası Sanayici ve İş Adamları Derneği(ÇESİAD)Başkanı Hakan Asbaş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin, İsmail Akın, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek,öğretmenler, Doğanspor yöneticileri, ile çok sayıda kişi katıldı.
Cenaze töreninde Tezcan'ın doktor oğlu Mehmet Enis ile Edirne Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan diğer oğlu Mert Tezcan ve yakınları taziyeleri kabul etti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Sibel Tezcan'ı ise yakınları destek vererek ayakta tutmaya çalıştı. Tezcan, kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarılğı7nda gözyaşları arasında toprağa verildi
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10