Minibüslere denetim

S.S. 25 Nolu Çerkezköy Akarsu Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa As ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kemal Yerlikaya ve Erdinç Cımbız ile minibüslerin otogar görevlisi Fuat Sagun il

Çerkezköy 2.02.2016 16:36:00 0
Minibüslere denetim

Bu denetimleri değişik günlerde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten Başkan Mustafa As , “Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan kooperatifimiz bünyesinde çalışan araç ve araçlardaki sürücülerin her daim evraklarının yanlarında bulunması zorunludur.Biz yönetim olarak haftada birkaç gün araçlarımızın denetimini yapıyoruz.Amacımız halkımıza daha kaliteli hizmet verilmesi yönündedir. Bu nedenle yaptığımız denetim ve kontrollerde araçlarda bulunması zorunlu olan evrakların bulunup bulunmadığına bakıyoruz. Bulundurmayanları da servisten men edip, ceza keseceğiz. Ancak bu güne kadar ise hiçbir aracımızda eksik evrak çıkmadı. Eğer biz bu işi yapıyorsak yasalar ne diyorsa ona herkesin uyması geriyor.Özellikle yolcu taşımacılığı çok hassas  bir iş olması dolayısıyla biz kooperatif olarak halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına kendi araçlarımızı denetliyoruz.Trafik denetimi nasıl yapılıyorsa bizde kendi araçlarımızı öyle denetliyoruz.”dedi.

SIKINTILARI TESPİT ETTİLER
Şoförlerin de sıkıntılarını dinlediklerini belirten As, bu güne kadar yaptıkları denetimlerde mavi minibüsçülerin  sıkıntılarından birinin de otogar çıkışlarında kontrol eksikliği olduğunu ve bunun çözümü gerektiğini söyledi. As, “İlçemiz Otogar giriş çıkışlarında çoğu zaman sıkıntı yaşanmaktadır.Çünkü giriş kısmında da araçların bir çoğu kaideye uymuyor ve arkadan gelen aracı sıkıntıya sokuyor. İşte bu noktada devamlı bir görevli görevlendirilirse burada da zamanda girişteki sıkıntı giderilir diye düşünüyoruz. Ayrıca otogar çıkışı da bizlere büyük zaman kaybı yaşatıyor.Çünkü her aracın çıkış noktasından varış noktasına kadar olan süre belli. Bu sıkıntıda bizlerin çalışma düzenini bozuyor.  Biz buradaki trafik akışının sağlanarak giderilerek sıkıntının giderilmesini istiyoruz. Yaptığımız denetimlerde de şoför arkadaşlarımızın bu yöndeki sıkıntılarını yerinde gördük.”dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10