Rus patenciler buzda dans

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından deniz kenarına kurulan buz pateni pistinde Rus Rusonice ekibi tarafından düzenlenen dans gösterisi beğeni topladı.

Süleymanpaşa 4.02.2016 16:00:00 0
Rus patenciler buzda dans

“Masalı buzla buluşturuyoruz” sloganıyla yola çıkan Rusonice ekibinin gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye ile Rusya arasındaki uçak gerginliğinin yaşandığı bu günlerde misafirperverlik örneği gösteren vatandaşlar, bir saat süren dans gösterisinde Rus ekibininin gösterisini oldukça beğendi ve uzun süre alkışladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyelerinin de izlediği buzda dans şovunun ardından ekibe çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral, “Süleymanpaşa’da buz pisti projemizin ikinci yılı. Süleymanpaşa’ya buz pisti kurmaktaki amacımız Süleymanpaşalıların, özellikle de çocukların buzla ve buz pateniyle tanışmasıydı. Sanırım biz bunu başardık. Pistimizde görüyoruz ki çocuklarımız gayet güzel kayıyorlar. Bu sene de biraz farklılık yapalım dedik. Rusya’dan bir ekip davet ettik. Dört gün boyunca altı gösteride ekimiz bizlerle olacak. Bu gece oldukça keyifli bir geceydi. Güzel ve Çirkin Masalı’nı, masal tadında bir şov ile izledik. Bütün masallarda olduğu gibi iyiler, sabırlı olup sabredenler, merhametli olanlar kazandı. Umarım hepimizin hayatı bir masal tadında geçer ve hep iyiler kazanır.” ifadelerini kullandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10