Muhtarlar seçimini yaptı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren mevcut başkan olan Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Çerkezköy 7.02.2016 15:39:00 0
Muhtarlar seçimini yaptı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile aday olan mevcut başkan olan Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurulu'na derneğin 39 üyesinden 26’sı katıldı. Divan Başkanlığına Erdem Nas, Divan Katipliklerine Mutlu Timur ve Seçkin Dilsiz getirildi.Divan oluşumunun ardından ise kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.daha  Ardından faaliyet ve denetim raporu ile gelir- gider bilançosu ile 2016-2018 yıllarını kapsayan tahmini bütçe okunarak oya sunuldu. Her biri tek tek oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.

KATILANLARIN HEPSİNİN OYUNU ALDI
Açık oylama usulü yapılan seçimde tek liste ile seçime giden Tahsin Akgün 26 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı seçildi.
GÜVENİNİZE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Güven tazelemekten dolayı mutlu olduğunu belirten Akgün, "Kongremizde sizlerin yeniden güvenine layık olarak sizlerin oylarıyla bizleri yeniden göreve getirdiniz.Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.Her muhtar arkadaşımım bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada mahallelerine en iyi hizmeti vermeleri konusunda dernek yönetimi olarak bizlerde her zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız.Sizlerin güveninizi kazanmak beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı mutlu ettiğini belirtmek istiyorum.Güveninize layık olmak için çalışacağız. Sizlerin desteği bizlere ayrı bir çalışma azmi veriyor. Bizleri yeniden göreve getirdiğiniz içinde hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olan birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmadan daha da pekişerek güçlensin. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize saygılarımı sunuyorum.”dedi.
ŞEREF KONUĞU OLDU
Kongreye şeref konuğu olarak katılan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi kurucu Başkanı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi eski Muhtarı Şükrü Dumanlar, “Sizleri birlik ve beraberlik içinde görmekten derneğin kurucu başkanı olarak çok mutlu oldum. Bu birlik ve beraberliğinizi hiçbir zaman bozmayın.Kongrenin ilçemize,bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Göreve başkanlığa yeniden seçilen Tahsin Akgün'ü ve yönetimini tebrik ediyorum."dedi.
YÖNETİM KURULU
Tahsin Akgün başkanlığındaki Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi ise şöyle oluştu: Asil Yönetim Kurulu Üyelikleri Mutlu Timur,İrfan Akem,Mehmet Çiftçi,Mehmet Çetin,Ahmet Milli,Turan Ersöz,Bahri Çakır,Ersan Albayrak,Hikmet İşcan,İlhami Sarey.  Yönetim Kurulu Yedek üyelikleri Ahmet Aydın,Ahmet Akdoğan,hakkı Karabaş,İhsan Aktaş,Bilal Tokuç,Sabahattin Mandalı seçildi. Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise Seçkin Dilsiz,Şaban Bilgin ve Recep Şahin, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine deYücel başaran,Yüksel Öztürk ve Halim Çelibi seçildi. Üst Kurul delegesi ise Tahsin Akgün oldu.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10