Muhtarlara büyük görev düşüyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ilçedeki Mahalle Muhtarlarını,Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı olan Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte ziyaret etti. İlçenin nÃ

Çerkezköy 9.02.2016 15:55:00 0
Muhtarlara büyük görev düşüyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında ilçedeki Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

İlk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı olan Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ü ziyaret eden Kaymakam Kubilay, bir süre önhce yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Akgün'ü tebrik etti.Ardından Kaymakam Kubilay, Akgün ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Bayezit Mahallesi Muhtarı İrfan Akem ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur’ u ziyaret etti.
MUHTARLARIN YERİ ÖNEMLİ
Türk idari hayatında muhtarlarımızın önemli bir yeri olduğunu belirten Kubilay, "Muhtarlarımız, toplum tarafından sevilen ve sayılan, seçim ile göreve gelmiş önemli kişilerdir. Vatandaşlarımızın bir sorunu olduğunda ilk başvurduğu mercidir muhtarlıklar. Önemli bir kamu görevi ifa eden muhtarlarımıza görevlerinde yardımcı olmak hepimizin görevidir. İlçemizin nüfus artış hızı çok yüksektir. Bu hızlı nüfus artışı ile beraber vatandaşlarımızın ihtiyaçları da artıyor. Bunun için muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Görevlerini fedakarca yerine getiren tüm Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Muhtarlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10