Kadınların günlerine katılacaklar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, "Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nda görevli 4 kadın personelimizden oluşan ekibimiz, özellikle kadınların gÃ?

Tekirdağ 10.02.2016 16:47:00 0
Kadınların günlerine katılacaklar

Atıkların yerinde ayrıştırılması konusunu çok önemsediklerini belirten Dodurka, "Bilindiği gibi anayasamız vatandaşımıza çevre koruma konusunda sorumluluk ve görevler veriyor. Gerçek anlamda vatandaşlarımızın dahil olmadığı, sadece resmi kurumlarla yürütülecek çalışmalarla bir yere varmak mümkün değil. Vatandaşlarımızın çevresini korumaya kendi evinden başlaması gerekir. Bu konuda biz de üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Ayrıştırma materyalleri ile çeşitli mütevazı hediyelerin sunulacağı bu ziyaretler için kadın ekibimiz vatandaşlarımızdan davet bekliyor.” dedi.
Projenin organizasyonuyla görevli Çevre Mühendisi Sadettin Arat , “Çevre Koruma ve Kontrol Dairemiz bir yandan tüm ilçelerde halka yönelik olarak “Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi” konulu toplantılara devam ederken, diğer yandan da ev ziyaretlerine başlıyor. ” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10