Amasyalı sanayicilerden hemşeri ziyareti

Çerkezköy'de Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Amasyalı sanayiciler akşam saatlerinde Tekirdağ Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma De

Çerkezköy 14.02.2016 14:13:00 0
Amasyalı sanayicilerden hemşeri ziyareti

Cuma akşama saat 19.00’da gerçekleşen ziyarette Çerkezköy’de uzun yıllar görev yapan daha sonra ise Amasya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü olan Hasbi Altuntaş, ziyarette  dernek yöneticilerine Amasyalı ve Merzifonlu sanayicileri ve sanayi kuruluşları müdürlerine tanıttı Hasbi Altuntaş “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin örnek sanayilerinden biridir. Sanayicilerimizin bu önemli bölgeyi görmeleri kendileri için yararlı olacağı için bu ziyareti düzenledik. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olmak üzere bazı fabrikaları da ziyaret ettik” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Altuntaş “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin dört dörtlük bir sanayi bölgesi olduğunu arkadaşlarımız gördüler. Yaptığımız ikili görüşmeler çok olumlu geçti.sanayici arkadaşlarımız Çerkezköy hakkında önemli referanslar aldılar” diye konuştu. Ziyaretlerinden ötürü Amasyalı sanayicilere teşekkür eden Tekirdağ Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik “ Bizleri ziyaretinizden dolayı onurlandırdınız. Bu derneği kurarken hemşerilerimizi bir arada toplamayı hedefledik. Bu hedefimize de ulaştığımızı düşünüyorum” dedi.

Haber/Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10