"Şoför esnafımızın sorunlarını çözeceğiz"

Büyükşehir belediye Meclisi ve Kapaklı Belediye Meclisi Üyesi Akın Yılmaz önceki gün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Yaşar Kuş ile bir araya gelerek Å?

Çerkezköy 15.02.2016 13:30:00 0

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ziyaret nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz’a teşekkür etti. Kuş “  Kendiside servisçilik yapan ve bölgemizdeki şoför esnafının sıkıntı ve sorunlarını bilen birisi olarak bizlerin bu sorunlarının Büyükşehir belediye meclisine taşıyarak çözümü konusunda çalışma yapmasından son derece memnunuz. Kendisi her zaman şoför esnafının yanında olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Bu nedenle sorunlarımızın çözümü konusunda ortaya koyduğu özverili çalışma nedeniyle kendisine oda yönetim kurulum ve odamız üyeleri adına çok teşekkür ediyorum. Oda olarak bizler yalnızca şoförlerin hak ve hukukunun korunmasından yanayız ve mevcut sıkıntılarımızın da çözümünü istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“MAĞDURİYET GİDERİLECEK”

Çerkezköy’de ulaşım sorunun olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi  Meclis Üyesi Akın Yılmaz“ Çerkezköy,Çorlu ve Kapaklı’nın birer sanayi kenti olması  nedeniyle ulaşım konusunda bölgemizde 8 bin taşımacılık yapan şoför var.Şoför esnafımızın mağduriyetini biliyoruz ve onların mağduriyetleri giderilecek. Bu konuda Büyükşehir Belediye başkanımız başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Meclisimizde şoför esnafımızın sorunlarının çözümü için devamlı meclis gündemine getiriyoruz. Bu konuda gereken çalışmaları yapacağız. Şoför esnafımızın çalışma belgesi ve yol belgesi almaları daha sağlıklı hale getirilecek. Bu konuda tüm şoför esnafımızın içi rahat olsun. Bizim amacımız odaların ve şoför esnafımızın sorunlarının çözümlenmesidir.  Bu nedenle Büyükşehir Belediye Meclisimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız konun bir an önce çözüme kavuşmasına çalışıyor” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10