Esnafı uyardılar

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kent merkezinde kaldırım işgali yapan esnafları uyardı.

Süleymanpaşa 17.02.2016 17:22:00 0
Esnafı uyardılar

Hükümet Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnafların yaptığı kaldırım işgallerini yerinde değerlendiren Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, esnafların kaldırım üzerine ürünlerini çıkarmamaları hakkında işletme sahiplerine son çağrı yaparak bilgilendirdi. Bir sonraki denetimlerde kaldırım işgali yapan işletme sahiplerine cezai işlem yapılacağının sinyalini verdi.

KALDIRIM İŞGALLERİNİN BÜYÜK ÖLÇÜDE ÖNÜNE GEÇİLDİ

Kaldırım işgallerinin büyük ölçüde önüne geçen ekipler, işgaliyede ısrar eden esnafların yaya trafiğini engellediğini, yaya trafiğini etkileyecek şekilde işletme önlerine konulan eşyaların içeriye alınmasını istediler.

BAŞKAN EŞKİNAT; “İŞLETME SAHİPLERİ BU KONUDA DAHA DUYARLI OLMALI”

Kaldırım ve Tretuvarların kamusal alan olduğuna değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “İşletme sahiplerimiz bu konuda daha duyarlı olması lazım. Evine ve işine giden vatandaşlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, işletmelerin önlerinde bulunan işgaller yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyor. Bu durum da insan hayatını tehlikeye atıyor. Ekiplerimiz konu hakkında işletme sahiplerini uyardılar. İşletme sahiplerinin bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10