Bereketli olsun

İşletmeciliğini Mikail Çelik ve İşletme Müdürlüğünü ise Fatih Koyuncu'nun yaptığı Bereket Döner Çerkezköy'de Ziraat Bankasının karşısında açıldı. Bereket Döne

Çerkezköy 19.02.2016 17:33:00 0
Bereketli olsun

Endüstriyel döner üretiminin yanında özenle üretilmiş ürünleri Türkiye’nin dört bir yanındaki 80’i aşkın restoranları ile müşterilerine sunan Bereket Döner bir şubesini de Çerkezköy’e açtı.

İşletmeciliğini Mikail Çelik ve İşletme Müdürlüğünü ise Fatih Koyuncu’nun yaptığı Bereket Döner’in dün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışına AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve il yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ayfer Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, Belediye meclis üyeleri Rağbet Erol,Dilaver Durak ile kalabalık misafir topluluğu katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Kesilen kurban ve okunan duaların ardından işletmenin açılış kurdelesi AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ayfer Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve işletmeci Mikail Çelik tarafından kesildi. Açılışın ardından misafirlere döner, İskender olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışa katılan konukları ile yakından ilgilenen Bereket Döner işletmecisi Mikail Çelik, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10