Doğan gazilerin sıkıntılarını dinledi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve aynı zaman AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ayşe Doğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyarette bulundu.

Çerkezköy 21.02.2016 16:12:00 0
Doğan gazilerin sıkıntılarını dinledi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve aynı zaman AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ayşe Doğan, önceki gün saat 13.30’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek gazilerin isteklerini ve sorunlarını dinledi.Ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarına sık sık yaparak sorunları dinlediğini ve bu sorunların çözümü için çalıştığını kaydeden Doğan “Bizlerin görevi sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmaktır. Sizler askerlik süreniz sırasında ülkemiz savunmasında gazi oldunuz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Allah şehitlerimize  rahmet eylesin. Siz gazilerimize de uzun ömürler versin. Son günlerde yaşadığımız olaylarda da şehit olanlara Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize  ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 2 gün önce 33 vekilimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın yanındaydık. Gazilerimize, şehit ailelerine ve yakınlarını saraya davet etti. Onlarla da istişare ederek sorunlarını dileyecek ve çözümlenmesini sağlayacağını ifade ettiler. Sizlerin sorun ve sıkıntılarınızın çözümlenmesi için Cumhurbaşkanımızın da gereğini yapacağını bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

TALEPTE BULUNDULAR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da, ziyaretinden dolayı Ayşe Doğan’a teşekkür etti. Eylül ayından itibaren ülke olarak şehit olaylarını fazla duyduklarını kaydeden Yarlıgan “ Artık bu olayların son bulmasını istiyoruz. Sizler de İktidar partisi olarak terörün bitmesi konusunda yaptığınız çalışmaları görüyor ve takdirle karşılıyoruz. Gaziler olarak bizlerin bazı sorunları bulunuyor bu sorunlarımızı size iletmek ve çözümü konusunda gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız  tarafından bir süre önce bizlere ulaşım kartları verildi. Ancak bu kartlar bir çok ilçe şehir içi taşımacılığı yapan belediye araçlarında geçmiyor. Ücret alınıyor. Biz istiyoruz ki bu kartlar cipli olsun ve tüm ülke genelinde de geçerli olsun. Bu gün birkaç il dışında tüm gazilerimiz sorun yaşıyor. İlimizde de gazilerin  belediye araçlarında ücretsiz seyahat yapmalarını talep ediyoruz. Bu konuda sizlerinde gereğini yapmanızı istiyoruz.”diye konuştu.

MEKTUP VERDİ

Konuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşeceğini kaydeden Doğan “ Bu konunun çözümlenmesi için çalışmalar yapacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız da bu konuda hassas ve kendisi ile bire bir konuşarak sıkıntının çözümlenmesi için çalışacağım” dedi. Ziyarette Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Ayşe Doğan’a  gazilerin sorunlarını içeren bir mektup verdi ve ardından da  plaket takdim etti.

Haber/Selçuk DURMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10