Yer teslimi bugün yapılıyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün uzun yıllardır yılan hikâyesine dönen, 30 yıllık bir efsane konusu olan Malkara otogarının D-100 Karayolu kenarına indirilmesiyle ilgili son durumu hakkınd

Malkara 21.02.2016 16:17:00 0
Yer teslimi bugün yapılıyor

Yapılan görüşmede; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Yılmaz Özel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Etüt Proje Daire Başkanlığı Yapı İşleri Şube Müdürü Murat Engin, şube personelleri Mimar Şükrü Alper Çalışkan, İnşaat Mühendisi İlkan Akıncıoğlu ve İnşaat Teknikeri Kerim Kağan Günal yer aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Etüt Proje Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan terminal inşaatının teknik bilgilerinin de konuşulduğu görüşmede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Malkara otogar projesi sözleşmesinin 17 Şubat'ta imzalandığını ve otogarın yapım işi için yer tesliminin 22 Şubat 2016 Pazartesi günü yapılacağını ifade ettiler.

HAYIRLI OLSUN

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında; “Malkara'da yılan hikâyesine dönen otogarın D-100 Karayolu kenarına indirilmesi konusu artık şehir efsanesi olmaktan kurtuluyor. NKY İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 22 Şubat 2016 Pazartesi günü otogarın yapım işi için yer teslimi yapılacak. İş bitim süresi 300 iş günüdür. 2016 yılının Aralık ayı sonunda tamamlanacak olan otogarımızın açılışını Malkaramıza yılbaşı hediyesi olarak 2016 yılının Aralık ayı sonunda yapacağız. Bu şehir efsanesinin sonlanmasında büyük emeği olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Malkaramıza, Malkaralı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diyerek düşüncelerini belirtti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10