Kurucu Başkan Köse son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kurucu Başkanı Cemalettin Köse (73) önceki gün yakalandığı mide kanseri hastalığından yaşamını yitirdi.

Çerkezköy 21.02.2016 16:25:00 0
Kurucu Başkan Köse son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kurucu Başkanı Cemalettin Köse (73) Cemalettin Köse, son yolculuğu öncesinde kurucusu bulunduğu Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binasına önüne getirilerek, meslektaşlarından helallik alındı. Oda önünde düzenlenen törene Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve oda yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak,Karaağaç Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Fevzi Çoşkunöz, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri,Kapaklı Esnaf ve sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Minibüsçüler Dernek Başkanı İlyas Akdiş, Kale Birlik Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Ziyaettin Dubaz, Veliköy Minibüscüler Kooperatif Başkanı Furkan Yeşil, Uzunhacı Minibüscüler Kooperatifi Başkanı Recep Karakaya, Yanıkağıl Minibüssüler Kooperatifi Başkanı Talip Bakay, Doğanspor Kulübü As başkanı Sabri Asbaş, ve şoförler katıldı.

“ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN”

Törende konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “

Odamızın kurucusu çok sevdiğimiz büyüğümüz Cemalettin ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. O bizim ağabeyimiz olduğu kadar bizlerin babasıydı. Odamızın bu günlere gelmesinde onun da büyük katkıları vardır. Yirmi yıl odamızın başkanlığını da özveriyle sürdüren saygıdeğer büyüğümüz Cemalettin Köse ağabeyimiz yakalandığı mide kanserini yenemedi. Vefat etmesi bizleri derin bir üzüntü içersine soktu. Allah mekanını cennet eylesin. Eşi , çocuklarına,yakınlarına  ve sevenleri ile tüm şoför esnafımıza da Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyorum.Onun çalışma disiplinini  ve fikirlerini kendimize ekol edindik.  Onun bizlere gösterdiği yoldan odamızı daha iyi yerlere getirmek içinde çalışıyoruz” diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Cemalettin Köse’nin önceki gün Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılımda yoğun oldu. Cenaze törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M.Zeki Gürcün, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, oda yönetimi ve oda üyeleri, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Silivri ve Marmaraereğlisi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanları, Çerkezköy ve Kapaklı sivil toplum kuruluşu başkanları, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, yeni ve eski belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, Köse ailesinin yakınları ,esnaflar ve kalabalık bir halk kitlesi hazır bulundu.

İSTASYON MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

İki kız çocuk babası ve iki torunu bulunan Cemalettin Köse, Merkez Osmanlı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları ile İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10