Kubilay'dan eğitime destek çağrısı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yazılı bir açıklama yaparak Eğitim Kampüsü projesine destek veren Seval ve Ahmet Çetin çifti ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederken, projeye katkı

Çerkezköy 22.02.2016 15:24:00 0
Kubilay

Konuyla ilgili konuşan Kubilay “  Bilindiği üzere Kaymakamlığımızca hazırlanan Eğitim Kampüsü Projesi, İlçemiz Ambardere mevkiinde hayata geçirilmişti. Yaklaşık 133 dönümlük alanda yapılacak olan Ortaöğretim Eğitim Kampüsümüzde ilk olarak Seval-Ahmet Çetin çifti tarafından Fen Lisesi yaptırılması 1 Eylül 2015 tarihinde imzalanan protokolle karara bağlanmıştı. Yine Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Meclisi de 16 Şubat günü oybirliği ile almış olduğu kararla da ilçemize Sosyal bilimler lisesi yaptırmaya karar vermiştir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sanayi alanında ülke adında söz ettiren Çerkezköy’ün eğitim de bir marka kent haline gelmesi için atılan bu adımların hayati öneme sahip olduğunu kaydeden Kubilay “Gerek fen lisesini ilçemize kazandıran Seval ve Ahmet Çetin çiftine, gerekse Sosyal Bilimler Lisesini yaptıracak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker olmak üzere tüm Meclis Üyelerine ve Yönetim Kurulu üyelerimize ilçemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“EN ESASLI MESELEMİZ EĞİTİMDİR”

Kubilay “  Bu vesile ile ilçemizde her yıl yüzde 10’ları  bulan öğrenci sayısındaki artışın getirdiği başta ikili eğitimi olmak üzere birçok olumsuzluğa son verecek ve liselerde eğitim kalitesinin yükselmesini sağlayacak Eğitim Kampüsü Projesine katkıda bulunmaları için hayırseverlere, iş dünyasına, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Son olarak, Her nefes alışverişte tabiri caizse sorumluluğunu omuzlarımızda hissettiğimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi yetiştirmekten daha önemli bir görevimiz olmadığına inanarak her zaman söylediğimiz üzere en esaslı meselemizin eğitim olduğunu vurgulamaya devam edeceğimizi buradan bir kez daha ifade ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10