Başarılı sporculardan Akay'a ziyaret

Okullar arası Güreş Müsabakalarında büyük başarı elde eden Mevlana Ortaokulu Güreş takımı öğrencileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 24.02.2016 16:24:00 0
Başarılı sporculardan Akay

Tekirdağ da düzenlenen okullar arası güreş müsabakalarında küçükler serbest stil Küçükler grekoromen stil ve Yıldızlar grekoromen stil de başarı elde eden Mevlana Ortaokulu Güreş takımı öğrencileri Okul Müdürü Serdar İş ve Beden Eğitimi öğretmeni Nevzat Doğan ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 

SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette elde edilen başarı hakkında Başkan Akay’a bilgi veren Mevlana Ortaokulu Müdürü Serdar İş, daha sonra güreş takımı öğrencilerinin rahat antrenman yapabilmeleri adına minder ve çeşitli malzeme yardımı talebinde bulundu. Belediye Başkanı Vahap Akay ise her zaman sporcunun yanında olduklarını belirterek bütçenin el verdiği ölçüde destek olabileceklerini ifade etti. Başkan Akay ayrıca sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti. 

GÜREŞ TAKIMINDA YER ALAN ÖĞRENCİLER
Tekirdağ da düzenlenen okullar arası güreş müsabakalarında Mevlana Ortaokulu Güreş takımında Yusuf İslam Tekin, Efe Ünal Akyüz, Yener Aydemir, Mustafa Alkan, Furkan Zengin, Rojhat Karataş, Ali Şahin Öner, Nurettin Sarı, Mertcan Duman, Abdülkadir Erden, Yunus Emre Sağır, Mücahit Südüpak, Emircan Alkan, Tarık Ovaz, Metehan Duman, Seyit Osman Yılmaz ve Ahmet Adıgüzel yer aldı.
SERBEST STİLDE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR
Küçükler serbest stil 25 kilogramda Mücahit Südüpak il ikincisi, Mertcan Duman il üçüncüsü, 32 kilogramda Nurettin Sarı il birincisi, 35 kiloda Yunus Emre Sağır il üçüncüsü, 38 kiloda Emircan Aydoğan il birincisi, Furkan Zengin il ikincisi ve 47 kiloda Yener Aydemir il üçüncüsü olmayı başardı. Mevlana Ortaokulu Güreş takımı küçükler serbest stilde takım olarak Tekirdağ il üçüncüsü oldu.
Mevlana Ortaokulu Güreş takımı küçükler grekoromen dalında takım olarak Tekirdağ il birincisi olurken, 35 kiloda Mustafa Alkan il ikincisi, 38 kiloda Yusuf İslam Tekin il birincisi, 41 kiloda Abdulkadir Erden il birincisi, 44 kiloda Rojhat Karataş il birincisi ve 55 kiloda Efe Ünal Akyüz ilk ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar. Yıldız Grekoromen dalında da takım olarak Tekirdağ il birinci olmaya hak kazanan Mevlana Ortaokulu Güreş Takımında 29 kiloda Metehan Duman il birincisi, Ali Şahin Öner il ikincisi, 35 kiloda Tarık Ovaz il birincisi, 47 kiloda Ahmet Adıgüzel il üçüncüsü ve 53 kiloda Seyit Osman Yılmaz da il üçüncü olmayı başardı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10