YGG toplantısı gerçekleştirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) 2015 yılı II. Dönem Yönetim Gözden Geçirme (YGG) toplantısı gerçekleştirildi.

Çerkezköy 25.02.2016 16:27:00 0
YGG toplantısı gerçekleştirildi

ÇOSB Bölge Müdürlüğü binasındaki eğitim salonunda gerçekleşen toplantıya; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Darcan ve Koray Dinsel ile ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu’nun yanı sıra ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Birim Müdürleri, Şefleri ve Sorumlu Personel katıldı.

Tüm çalışmaların masaya yatırıldığı YGG toplantısında, Bölge Müdürlüğü tarafından verilen hizmetlerle ilgili 2015 yılı ikinci 6 aylık performansları, yapılmış ve planlanan iyileştirme çalışmalarıyla, maliyet ve kayıpların minimize edilmesinin yanı sıra tüm kalite çalışmaları gözden geçirildi.

“İYİ VE KALİTELİ HİZMETE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürlüğü personeline yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da, her yıl iki dönem halinde yapılan bu toplantıların amacının daha iyi ve kaliteli hizmete ulaşmak olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından YGG toplantısındaki sunumlara geçildi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’ndeki tüm birimlerin 2015 yılı içinde yapmış oldukları faaliyetlerini sunum eşliğinde paylaştıkları toplantıda, birimlerin yapmış oldukları faaliyetlerin Bölgenin sorunları üzerindeki etkileri değerlendirilerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşler sunuldu.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10