"Aile İçi İletişim" bilgilendirme semineri düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıkta önemli bilgilerin paylaşıldığı "Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar İle Buluşuyor" etkinliğinde bu hafta "Aile İçi İletiÅ

Süleymanpaşa 26.02.2016 17:30:00 0

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleşen etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve vatandaşlar katıldı.

“Aile İçi İletişim” konusu altında aile içi iletişimde problem çözme modelleri, çözülmeyen problemlerin yol açacağı sorunlar, anne baba ve çocuk arasında iletişimin nasıl olması gerektiği, iletişim modelleri ve çocuklarla iletişim konularının ele alındığı seminerin son bölümünde vatandaşlar merak ettiği soruları Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Doğan’a sorarak yanıt aldılar. “Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar ile buluşuyor” etkinliğini 3 Mart Perşembe günü 12.00 – 13.00 saatleri arasında “Ergenlik Çağındaki Çocuklara Yaklaşım” konusunda Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Doğan’ın paylaşımları ile Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10