Şehit Mustafa Baykuş'un ismi okulda yaşayacak

3 Mayıs 1999 tarihinde Bingöl Yayladere'de şehit düşen Çerkezköy'lü Piyade Er Mustafa Baykuş'un ismi Özel İdare İlkokuluna verilecek.

Çerkezköy 26.02.2016 17:31:00 0
Şehit Mustafa Baykuş

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Bilindiği gibi daha önce Gazi Osman Paşa İlkokulunun adı şehidimiz Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un adı verilmişti. Özel İdare İlkokuluna da şehit ailemizin onayı ile şehidimiz Şehit Er Mustafa Baykuş’un adı verilecek. Şehidimizin adının bir okulda yaşatılması bizleri son derece mutlu etti. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak bunları kahramanca savaşan ve şehit düşen şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile tüm aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnet,şükran ve saygı ile anıyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kubilay “ Piyade Er Mustafa Baykuş’un adının Özel İdare İlkokulunda yaşatılacak olmasında emeği geçen herkese, başta Tekirdağ  Valimiz Enver Salioğlu olmak üzere Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğüne, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10