Çerkezköy Aile Kasabı Et ve Mangal hizmete açıldı

Çerkezköy Fatih Caddesi Uğur Lisesi yanında faaliyete geçen Çerkezköy Aile Kasabı Et Mangal dün düzenlenen açılışla hizmete girdi.

Çerkezköy 26.02.2016 17:48:00 0
Çerkezköy Aile Kasabı Et ve Mangal hizmete açıldı

İşletmeciliğini Selçuk Karslıoğlu’nın yaptığı iş yerinin açılış törenine Tekirdağ Vali Yardımcısı Şemsettin Erkaya, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi,belediye Meclisi üyeleri Nihat Mıstık, Dilaver Durak,Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Kent Konseyi başkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Çerkezköy ve Kapaklı’lı iş adamları, esnaflar ve Selçuk Karslıoğlu’nun yakınları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

“İLÇENİN GELİŞMESİNİN ÖRNEĞİDİR”

Açılışta konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ İlçemize her gün yeni işletmelerin açılarak hizmete girmesi ilçemizdeki yaşamı daha da hareketlenmesi vesile olduğun görüyoruz. Bu aynı zamanda ilçemizin gelişmişliğinin bir göstergesidir. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmede bu bölgede projelendirdiğimiz örnek caddelerden birinde açılmış bulunuyor. Önümüzdeki günlerde projelendirdiğimiz beş caddemizde de çalışmalar yapılarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yeni hizmete giren bu güzel işletmenin ilçemize ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyor işletmeci kardeşimize bol kazançlar temenni ediyorum” diye konuştu.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Protokol üyeleri tarafından işletmenin açılış kurdelesi kesilirken, açılışın ardından misafirlere mangalda kasap köfte ve kanat ikramı yapıldı. İşletme Sahibi Selçulk Karslıoğlu açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10