Dinarsu'dan birlik ve beraberlik yemeği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Dinarsu fabrikası çalışanlarına ve ailelerine yönelik birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Çerkezköy 29.02.2016 16:48:00 0
Dinarsu

Önceki akşam Çorlu Silverside Otel’de düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan, Dinarsu İnsan Kaynakları Müdürü Ceyhun Topçu, Çerkezköy Belediyesi meclis üyesi Taner Bahar, Yüksel Sevil, çalışanlar ile aileleri katıldı.

“EN KÖKLÜ FİRMAYIZ”

1955 yılında İstanbul’da kurulan Dinarsu’nun 1975 yılında Çerkezköy entegre tesislerine taşındığını kaydeden Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan “ Kasım 2005'te Erdemoğlu Holding bünyesine katılan Dinarsu markası ile duvardan duvara halı, parça halı, mobilya ve iplik üretimi yapılmaktadır. Duvardan duvara halıda Türkiye’nin bir numarası olan Dinarsu’nun Çerkezköy’de bulunan entegre tesislerinde duvara halı üretimi, Chromojet baskı ve nonwoven üretimi yapmaktadır. Ayrıca Türkiye'de CE sertifikasına sahip ilk tufting halı üreticisi olan Dinarsu T.A.Ş., 76 dpi çözünürlükte, fotoğraf görselliğinde üretim yapabilen dünyadaki ilk ve tek üreticidir. Duvardan duvara halı sektöründe Türkiye’nin en köklü markası olan Dinarsu, parça halıda da geniş ürün yelpazesi ve her kesimden tüketiciye hitap eden fiyatları ile önemli bir oyuncu haline gelmiştir. Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış olan bayi ağı ile hizmet vermektedir” dedi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLEMEKTEDİR”

Ercan “ 2011 yılında Holding bünyesine katılan Ak-Al iplik, bugün Dinarsu markasıyla hizmet vermektedir. Zonguldak Alaplı’da bulunan fabrikasında akrilik ve akrilik karışımlı kamgarn trikotaj ipliği üretimi yapılmaktadır. İpliklerin üretiminde, ağırlıklı olarak akrilik başta olmak üzere, yün ve naylon hammaddeleri kullanılmaktadır. Dinarsu İplik, kaliteli çalışma olgusu ile birlikte çevreyi koruyan, iş sağlığı ve iş güvenliğine önem veren, yönetim anlayışını benimsemiştir. Fabrika bu konuda uluslararası geçerliliği olan “Oeko-Tex Standard 100” belgesine sahiptir. Geniş ürün yelpazesi, yenilikçi yaklaşımı ve isabetli yatırımları ile Dinarsu dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” diye konuştu.

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşmaların ardından Dinarsu fabrikasında 15 ve üstü yıl çalışan personele Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan tarafından teşekkür plaketi verildi. Dinarsu çalışanları ve aileleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynayarak eğlendi. Yenilen yemeğin ardından gerçekleşen çekilişte çalışanlara birbirinden güzel hediyeler verildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10