Polisten kaçamadı

Çerkezköy'de uygulama yapan polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan motosiklet otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Çerkezköy 1.03.2016 17:10:00 0
Polisten kaçamadı

Kaza saat 14.00 sıralarında Hayri Batur Caddesi üzerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapalı Pazar Yeri girişi ile Hayri Batur Caddesi’nin kesiştiği noktada uygulama yapan polis, Pazar yeri istikametinden Hayri Batur Caddesi istikametine seyir halinde olan Murat Can Duman yönetimindeki 59 TB 064 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ise kaçma girişiminde bulundu.
 

OTOMOBİLE ÇARPTI
Hızla Hayri Batur Caddesi’ne çıkan motosiklet, bu sırada Altıyol Kavşağı istikametine seyir halinde olan Tarık Aksoy yönetimindeki 34 YR 6817 plakalı otomobile yandan çarptı. Polis tarafından yapılan kontrollerde motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, bu nedenle uygulamadan kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Motosiklet sürücüsü gerekli cezai işlemlerin uygulanması ve tutanakların tutulmasının ardından motosikletini bırakarak olay yerinden ayrıldı. Polis tarafından trafikten men edilen motosiklet otoparka bırakıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10