Kent Konseyi'nden muhtarlara plaket

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz dün saat 11.30'da Çerkezköy'ün 10 mahalle muhtarlarıyla Kent Konseyi toplantı salonunda bir araya geldi.

Çerkezköy 1.03.2016 17:19:00 0
Kent Konseyi

Düzenlenen toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “ İlçedeki mahalle muhtarları ile Çerkezköy Kent Konseyi olarak birlik ve beraberlik içersinde ilçeye en iyi şekilde hizmet vermek için neler yapmaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Çerkezköy mahallelerinin temel taşları siz sevgili muhtarlarımız bu gün sizleri Kent Konseyimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çerkezköy Kent Konseyi olarak sivil toplum örgütleri olarak muhtarlarımızla birlikte Çerkezköy’e en iyi hizmeti verip sorunlarımızı gerek Kaymakam gerekse Belediye Başkanımıza duyurabilmek muhtarlarımızla birlikte bu sorunları paylaşıp çözüm üretebilmek için bu gün bir aradayız” dedi.

“ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ”

Karagöz “ Özellikle ülkemizde son dönemlerde yaşanan terör olayları vatandaşlarımızı derinden üzüyor. Bizler büyük ve güçlü bir ülkede yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu sorunları da en kısa zamanda aşacağız. Bu günün anısına Çerkezköy’ün simgesi olan vatan size minnettardır Atatürk ve Çanakkale şehitlerinin bulunduğu plaketlerimizi sizlere sunmaktan ve şehitlerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini istedik “ diye konuştu.

PLAKETLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “ Vatan Size minnettardır “ anıtının bulunduğu plaketleri Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün olmak üzere tüm muhtarlara tek tek takdim etti. Muhtarlar toplantısına İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Çağlar Demirtaş, Kurumsal Pazarlama sorumlusu Ayşe Akgün, Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş’ta katıldı.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10