12 haftada Bulgarca öğrendiler

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Bulgarca Kursu'nda 120 saatlik eğitim sonrasında kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi.

Kapaklı 3.03.2016 15:39:00 0
12 haftada Bulgarca öğrendiler

Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.Sertifika töreninde açıklamalarda bulunan Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, "'Kapaklı'da yeni olmama rağmen oldukça çok sayıda kurs açtık ve bu kurslarda başarımız üst seviyelerdedir. Bundan sonra da bu tempomuzu koruyarak devlet ve vatandaşımıza daha yararlı olmanın gayreti içerisinde olacağız. Burada bugün 12 haftada, 120 saatlik ders sonrası sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi kutluyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Bulgaristan'ın komşu bir ülke olduğunu söyleyerek, "Komşu ülkelerimize gittiğimizde dil anlamında zorluk yaşamamak için bu anlamlı kursu açarak burada sertifika verme töreninde bizleri ağırlayan gece gündüz demeden görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüze, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve değerli zamanlarını ayıran kurs öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ÜNİVERSİTE OKUYORUM

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da, "Bu kursta 17 kursiyerin de Kapaklı Belediyesi'nden olması kurumumuz açısından önem arz etmektedir. Ben kendim de bu kursa katılıp ve bitirmenin heyecanı içerisindeyim. Eğer personelimizin isterlerse Bulgaristan'a gidebilmek için aracımız belediyemiz bünyesinde mevcuttur. Öğrenmiş olduğumuz dile ait ülkeyi görüp gezmek isteyen varsa talebi değerlendirip elimizden geleni yaparız. Ben 56 yaşındayım halen üniversite okuyorum ve kurslara katılıyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Halkımız istediğinde biz belediye olarak eğitim kurumlarına her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

“EN AZ ÜÇ DİL BİLSİNLER”

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ise yaptığı konuşmada, "Herkesin en az üç dil bilmesini temenni ediyoruz. Kapaklı eğitim camiası olarak bizlere bu salonu ve imkanlarını kısıtlamayan Kapaklı Belediyesi camiasına ve kurs hocamız Leyla Özkan'a teşekkür ediyorum" dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10