Otomobil yayaya çarptı

Çerkezköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaralı kadın 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çerkezköy 4.03.2016 15:56:00 0
Otomobil yayaya çarptı

Kaza Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki Şengül Köken isimli kadın, yolun karşısına geçmek isterken, yol ortasında bir an tereddüt yaşadı. Bu sırada Cengiz Topel Caddesi üzerinde Tepe Emlak Konutları istikametine seyir halinde olan Ömer Öztemur yönetimindeki 59 RP 073 plakalı otomobil Şengül Köken’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kadın yaralanırken, otomobilde de maddi hasar meydana geldi.
KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN YOL ORTASINDA DURDU
Kazanın nasıl meydana geldiği hakkında polise bilgi veren otomobil sürücüsü Ömer Öztemur, “Ben Tepe Konutları istikametine gidiyordum. Bayan bir araçtan indi ve karşıya geçmek istedi. Sonra yol ortasında durdu. Ben de bu sırada yoldan geçeyim derken, tekrar karşıya geçmek için hareketlendi” dedi. 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber/Selçuk DURMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10