Kaymakam Kubilay, "Sizlerle gurur duyuyoruz"

Geçtiğimiz hafta Denizli'de düzenlenen Batı Grubu Taekwando Ligi müsabakalarında Tekirdağ'ı başarılı bir şekilde temsil eden altın kızlar Küpra Kepenek, Işıl Zafer ve Senanur Kepenek

Çerkezköy 4.03.2016 15:58:00 0
Kaymakam Kubilay,

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Necmi Akman, eğitim gördükleri Nurullah Narin Orta Okulu Müdürü Musa Dinç ve Antrenörleri Milli Sporcu Bilal Güzel ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler.

“SİZLERİN SAYESİNDE GELİŞİYOR”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren  Çerkezköylü Taekwando Antrenörü ve Milli Sporcu Bilal Güzel, “Denizlide yapılan müsabakalarda ilçemizi ve ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek sporda bizden çok daha ileri olan 15 ili geride bırakarak birinci olduk. Artık her kez Tekirdağ’ı konuşuyor. Siz sayın kaymakamımızın bizlerin başarısında büyük rolü var. Sizlerin destek ve katkılarınız sayesinde ilçemizde spor daha da gelişiyor ve ayni zamanda büyük bir ivme kazandı. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun. Biz sporcular başarı elde etmek için yeri geliyor aç kalıyoruz. Ama yinede yılmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki bulunduğumuz bölge halkımız bizlerden başarı bekliyor. Bu nedenle işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

“TEŞVİK ETMEK LAZIM”

Güzel “ Geleceğin gençlerini sağlıklı bilinçli ve başarılı olarak yetiştirmek istiyorsak, toplumda suça bulaşmış bireyleri ve tehlikeli  madde bağımlılarını spora teşvik edersek bu tür kötü durumdaki bireylerimize yardımcı olmuş olacağımıza inanıyorum. Toplumdaki yarayı da biraz olsun hafifletir. Esas olan ise çocuklarımızı kötü yola düşmeden spora teşvik etmek olacaktır. Hızla gelişen sanal ortam tehlikesi çocuklarımızın aile ve sosyal hayatını ele geçirmektedir. Sorumlu aile sorumlu yöneticiler ve spor alanları ile çocuklarımızı ele alıp hedefler belirleyerek geleceğe hazırlamalıyız. Her spor dalının milli takımı bulunmaktadır. Amaç ve hedef olursa illaki başarı ve disiplin olacaktır. Devletimiz sporcu olan ve milli takımda yer alan tüm sporcularına geri ödemesiz her ay burs veriyor ve başarılı olmalarını ülkesi için faydalı olmalarını istiyor ve destekliyor. Durum böyle iken n İlçemiz bir sanayi kenti olmasına rağmen neden  gelişmiş  bir ilçe olmasına  rağmen neden  ilçemizde spora gereken destek ve tesislerin yoksun olması nedeniyle faydalanılmamasından geri kalıyoruz. Eğer kesin tanı koyulmuş ise ve hedef var ise bütçe sağlama konusunda bir yol bularak bizlere spor konusunda görev verilmesini istiyorum. Sanayi şehri Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz veya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odamız birer tane antrenör maaşı sağlayarak buna güzel bir başlangıç yapılmasını sağlayabilir” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Spora ve sporcuya hassas olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a da teşekkür eden Güzel “

Çerkezköy’lü sporcularımız sizlerin destekleri ile her zaman onure oldu. Şahsıma da vermiş olduğunuz başarı belgesini onur duyarak ömür boyu muhafaza edeceğim. Her zaman nerede görev yaparsanız yapın bundan sonraki gittiğiniz her makamda inanıyorum ki daha güzel ve olumlu projeleri hayata geçireceğinize inancım tamdır. Gönül isterdi ki siz hep burada görev yapın yada sizden sonra gelecek kaymakamımız sizi aratmasın.Allah sizden razı olsun” dedi.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Denizli’de ki müsabakalarda Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil eden  sporcuları tebrik eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ İlçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da Tekirdağ’ı ve Çerkezköy’ü de aynı şekilde başarılı temsil edeceğinizden şüphem yoktur. Turnuvada 43 puan toplayarak üç altın, bir gümüş ve bir bronz madalya alarak birinci olmanızdan ayrı bir mutluluk duyduk. Emeği geçen herkesi de kutluyorum. Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz ve başarılar diliyorum “ dedi. Kaymakam Konuşmasının ardından Altın madalya kazanan Kübra Kepenek,Işıl Zafer ve Senanur Kepenek’e birer eşofman takımı ile üzerinde gençlik ve Spor bakanlığı yazan birer de spor çantası hediye etti.

Haber/Selçuk DURMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10