Yıldız Kızlar bugün yola çıkıyor

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı müsabakalarını tamamlayarak Tekirdağ İl Birinciliği derecesini elde etti. Tekirdağ ilinde başarılı olan ekibimiz 8-12 M

Çerkezköy 6.03.2016 15:48:00 0
Yıldız Kızlar bugün yola çıkıyor

Çerkezköy Belediyesinin Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Tekirdağ genelinde başarılı bir performans sergileyerek Tekirdağ İl Birincisi oldu. Belediye bünyesinde kurulmuş olduğu ilk günden beri gerçekleştirilen müsabakalarda üstün performans sergileyerek rakiplerini mağlup eden Çerkezköy Belediyesinin Yıldız Kızlar Basketbol Takımı 8-12 Mart tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Edirne yolculuğu öncesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Ercan Çete ve Sporcular Edirne’de düzenlenecek müsabakalarda başarı göstererek Anadolu Şampiyonası Türkiye Finallerine katılabilmek için Bugün yola çıkacak.

 ‘İNANCIMIZ TAM’
Edirne’de yapılacak olan Bölge Şampiyonası’nda sporcuların galibiyet parolası ile başlayarak iyi bir sonuç alacaklarına dair inancının tam olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Sporcularımızın bu zamana kadar göstermiş oldukları başarı gelecek başarıların habercisi olacağına inanıyorum. Kendilerini Tekirdağ İlimizdeki başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca Edirne’deki Şampiyonada da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
SPORCULARIMIZ
Edirne’deki Şampiyona’da Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörleri Ercan Çete ve Çiğdem Göroğlu yönetiminde sporcularımız Kübra Yavaş, Emine Nur Esen, Ecenur Kurtbaş, Selinay Taş, Burcu Önder, Sueda Zehra Kıroğlu, Buse Başak, Yağmur Gizem Anıl, Ceren Tekin, İclal Duranoğlu, Ahsen Erbay ve Melisa Yağmur mücadele edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10