"Hoş Geldin Bebek"

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hoş geldin bebek" projesi kapsamında 1 Mart tarihinden itibaren dünyaya gelen ve ilçe nüfusuna kayıtlı olan bebekler için hazırlanan hediye paketinin da?

Çerkezköy 11.03.2016 02:00:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ilçe merkezi ve mahallerde bebekleri dünyaya gelen ailelerinin evlerini ziyaret ederek, içinde biberon, emzik, ıslak mendil, bebek bezi, çorap, elbise ve battaniye bulunan kutuyu hediye etti.

 AİLELERİ TEK TEK ZİYARET ETTİ

 Proje kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, beraberindeki Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Personeli Regaip Erdem ile 1 Mart 2016 tarihi itibari ile doğan bebekleri evlerinde ziyaret etti. Yeni bireyleriyle birlikte genişleyen aileleri tebrik eden Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın hazırlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ hediye setlerini, minik bebeklerin ailelerine teslim etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyan aileler, Güliz Akay’a teşekkür ederek, projenin diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.

 

 

 “PROJEYİ YENİ HAYATA GEÇİRDİK”

Çerkezköy Belediyesi olarak yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ilçemizde doğum yapan ailelerin evlerini ziyaret ediyor ve doğum yapan annelere içinde biberon, emzik, ıslak mendil, bebek bezi, çorap, elbise ve battaniye bulunan çanta hediye ediyoruz. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Bizlerde halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda görev, yetki ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Başkan Akay, proje ile insanların en güzel dönüm noktalarından birini yaşadıklarını, böylesi mutlu bir günde mutluluklarına ortak olmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyerek, dünyaya gelen tüm bebeklere aileleriyle birlikte sağlıklı ve güzel bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10