CHP'de ilk sandıktan Beyaz Liste çıktı

29 Kasım 2016 tarihinde yapılacakken CHP Genel Merkezi tarafından iptal edilen CHP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesi delege seçimleri dün Veliköy Mahallesi'nden başladı. Pazar günü sona erecek delege seçimleri

Çerkezköy 12.03.2016 02:39:00 0
CHP

256 DELEGE SEÇECEKLER

CHP'de seçim heyecanı başladı. Beyaz listede mevcut İlçe Başkanı Engin Camcı yer alırken, mavi liste de ise aday Barış Erdoğan yer aldı.  Mahallelerde bulunan 3 bin 445 üyenin kongrede ilçe başkanını belirleyecek olan 256 delegenin belirlenmesi için üyeler sandık başına gitmeye başladı. Dün ilk delege seçimi İlçe teşkilatında kurulan sadıkla 82 üyenin bulunduğu Veliköy Mahallesinden başladı. Delege seçimlerini İlçe kongresinde başkanlığa aday olan Engin Camcı ile Barış Erdoğan’da takip etti.

SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı delege seçimleri başlamadan önce ilçe teşkilatı önünde yaptığı kısa konuşmada şöyle konuştu. “Sevgili Cumhuriyet halk Partililer bu gün demokratik şartlarda ve demokrasinin gereği olan delege seçimlerimizi başlatıyoruz. Delege seçimlerimizin partimize ve ilçemize ülkemize hayırlı olması temennimiz ile başlatıyoruz” dedi. İki aday seçim için birbirlerine başarı dilerken, sakin bir diler.Sakin bir ortamda geçen seçim, sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
BEYAZ LİSTE 41 OY ALDI

Üyeler sandıkta  görev alan Selçuk Durmuş, Gülten Altay ve Pektaş  Pektaş’ın gözetiminde  oy kullanmaya başladı. Veliköy Mahallesi'nde 82 üyeden 62'si sandık başına gitti. Beyaz liste 41 oy alırken, mavi liste ise 20 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. Mahalle delege seçimleri bugün Gazi Osman Paşa,Cumhuriyet, Bağlık ve Fevzipaşa Mahallesi’nde devam edecek ve pazar günü ise Gazi Mustafa Kemal Paşa,İstasyon, Fatih,Yıldırım Beyazıt ile Kızılpınar Mahallesi seçimleri ile sona erecek. Kongrenin ise  9-24 Nisan tarihleri arasında önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte yapılacağı ifade edildi.
Haber/Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10