Birinciler plaket ile ödüllendirildi

Özel Gülerçin Koleji'nin her yıl gerçekleştirdiği Gülerçin Koleji Giriş Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Çerkezköy 14.03.2016 22:44:00 0
Birinciler plaket ile ödüllendirildi

PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ve 4-5-6-7 ile 9-10 ve 11’inci sınıflardan iki bine yakın öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında derece giren öğrenciler dün gerçekleştirilen programla ödüllendirildi. Saat 14.00’de gerçekleştirilen programa Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin,Gülerçin Koleji Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kürklü , dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

“450 PUAN ALTINA DÜŞMÜYORUZ”

Öğrencileri tek tek tebrik eden Gülerçin Koleji Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kürklü “ Bu sınavda başarılı olan öğrencilerimizi okulumuzda eğitim görmelerini arzu ediyoruz. Bu yıl Gülerçin Koleji olarak yedinci yılımızı kutluyoruz. Başarılarımız da her yıl kayda değer. İlk üç yılda 37 bin okul içinde ilk 20 içine girdik. TEOG sınavlarında sınava giren öğrenciler ile baz alındığında 450 puanının altına düşmedik. Okul olarak öğrencilerin başarılarına odaklıyız. Çocuklarımızın çok büyük okullarda yetişmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.

AİLENİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Çocukların eğitim başarılarında ailenin öneminden bahseden Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin “ Bu sadece akademik anlamda ders çalışmasına yardımcı olmak değildir. Anne ve babalar çocuğunun gerek sosyal hayatı gerekse eğitim hayatında önemli derecede destek vermesi gerekiyor. Kısacası aile çocuğunun her zaman yanında olmalıdır. Çocuklar hep iyi bir diploma ve iyi bir iş için çalışıyorlar. Bu başarılarından dolayı çocuklarımızı da kutluyorum” dedi.

PLAKET VERİLDİ 

Gülerçin Koleji giriş sınavında 4.sınıflar kategorisinde 680.465 puan alarak birinci olan İlker Bedir’e ve Ömer Akın Oflazca’ya,5.sınıflar kategorisinde 693,374 puanla birinci olan, Furkan Aydın’a, 6.sınıflar kategorisinde birinci olan Emirkan Meşekıran’a, 7.sınıflar kategorisinde 674,178 puanla birinci olan Ataberk Özçelik’e ve Erkut Yavuzcan’a Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin tarafından başarı plaketleri verildi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10