Sağlık personeline başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ?

Çerkezköy 14.03.2016 22:54:00 0
Sağlık personeline başarı belgesi

PROGRAM DÜZENLENDİ

Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Sağlık Müdür Olcay Palak, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Necati Karaoğlu ve Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nihal Küçükyazıcı ile sağlık çalışanları katıldı. Sözlerine ilk olarak Ankara’da teröristlerin hain saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, teröristleri lanetleyerek Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

TIP BAYRAMINI KUTLADI

Vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetlerinin çok önemli olduğunu ve bu hizmetleri yakından takip kaydeden Kubilay  “Her yıl ortalama bir ilçe nüfusu kadar İlçemizin nüfusu artmaktadır. Bu nüfus artışına orantılı olarak kamu hizmeti talepleri de artmaktadır. Sağlıkta marka kent olmasını istediğimiz İlçemizde Devlet Hastanemiz tamamlanmak üzere. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimin kendi binasına kavuşması için çalışmalar başlattık. Özel Hastanelerimiz kendilerini yeniliyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için sağlık personelimiz canla başla çalışıyor. Biz kamu kurumu ve özel kurum ayrımı yapmaksızın tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizin daha rahat çalışmanız ve motive olmanız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bir kez daha tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10