Samet Ayaz gümüşte kaldı

Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü sporcularından Samet Ayaz Milli Eğitim Bakanlığı'nın Kocaeli'de 11-14 Mart tarihlerinde düzenlediği okullar arası Taekwando şampiyonasında kilosunda ikinci oldu.

16.03.2016 00:29:00 0
Samet Ayaz gümüşte kaldı

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEK

Kocaeli’nde  düzenlenen ve 9 grup halinde  gerçekleşen şampiyonada mücadele eden sporcular kıyasıya bir mücadele sergilediler. Heyecanlı geçen müsabakalarda  her sporcu bir birinden güçlü rakiplerle eşleşmelerine rağmen güzel müsabakalar çıkardılar. 9. Grupta kilosunda mücadele eden Çerkezköylü Samet Ayaz 37 kiloda ikinci olarak şampiyonayı tamamladı ve gümüş madalya da kaldı. Ayaz 8-10 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

“TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DA İDDİALIYIM”

Samet Ayaz,Kocaeli’de zorlu rakiplerle karşılaştığını ancak her müsabakaya galibiyet almakta kararlı ve inancı olarak çıktığını belirterek, “Kocaeli’de ki şampiyona gerçekten zorlu müsabakalara sahne oldu.Şampiyonaya katılan tüm sporcuların madalya almak için şartlanması  nedeniyle her maç bir birinden daha zorlu geçti. Ama ben çıktığım müsabakalarda oldukça sakin hareket ettim.Çünkü maç  esnasında aşırı hırs insana hata yaptırıyor. Ben son maçımda rakibime sayısal olarak az farkla kaybetmem nedeniyle şampiyonayı ikinci olarak tamamladım. Bu şampiyonada da amacım ilk üçe girebilmekti bunu da başardım.8-10 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında inşallah kilomda birinci olmak için çalışacağım. Şampiyonada ilçemi ve ilimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Bizleri her zaman destekleyen ve bizlere katkı sağlayan ve bu nedenle bizlerin başarısında pay sahibi olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a  da çok teşekkür ediyorum.”dedi.

ESKİŞEHİR’DE DE YENİ BİR BAŞARIYA İMZA ATACAK

Samet Ayaz’ın hem babası hemde antrenörlüğünü yapan Vural Ayaz’da şunları söyledi, “Samet Kocaeli’de başarılı maçlar çıkardı. Güçlü rakiplerini tek tek yenerek başarıya ulaştı. Son maçında rakibine şansız bir şekilde yenilerek şampiyonluğu kaçırdı. Samet 8-10 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarılı olacağına inanıyorum.Bu şampiyonada da ilk üçte rahatlıkla yer alarak madalya kazanacaktır.Bizlere her zaman katkı ve destek veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz.Çünkü bizlerin başarısında belediye başkanımızın emekleri var” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10