Akay: Sporcularımız ile gurur duyuyorum

Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Samet Ayaz, Alperen Ayaz ve Zayyar Işık ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 18.03.2016 00:19:00 0
Akay: Sporcularımız ile gurur duyuyorum

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün gerçekleşen ziyarette konuşan Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, 12-21 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler 37 kilogramda Samet Ayaz’ın Avrupa Şampiyonu olduğunu, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılan Avrupa Çocuklar Tekvando Şampiyonası’nda Alperen Ayaz’ın 30 kilogramda 5. olduğunu kaydeden Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayar, Zayyar Işık’ın ise 27 kilogramda turnuvada başarılı maçlar çıkardığını belirtti. Başarılı tekvandocu Samet Ayaz’ın ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Tekvando Şampiyonası’nda 37 kilogramda Türkiye ikincisi olduğunu belirten Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Belediye başkanımız Vahap Akay’a kendilerine verdiği destek ve imkanlardan dolayı teşekkür etti.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, genç tekvandocuların başarısı ile gururlandırdıklarını ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak “ Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde sporun her dalının daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen katkıyı sağlıyor ve gereken desteğimizi de veriyoruz. Samet kardeşimi de başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca abisi gibi başarılı olacağına inandığımız Alperen Ayaz ve Zanyar Işık’ı da tebrik ediyorum. Samet önümüzdeki şampiyonalarda  daha da başarı elde edecek ve gelecek vaat eden sporcularımızdan biri olarak görüyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum.İlçemizde taekwando sporunun yaygınlaşmasında en büyük etkenlerden birinin de ilçemizde böyle iyi dereceler alan sporcularımızın katkı sağlamaları önemli bir rolü var.Biz her zaman sporcunun ve sporun yanındayız ve imkanlarımız ve olanaklarımız nispetinde de desteklerimiz devam edecek.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10