Yüreğine sağlık

Siirt'in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012'de düşen helikopterde şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un adının verildiği Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğren

Çerkezköy 19.03.2016 01:02:00 0
Yüreğine sağlık

MİNİK ÖĞRENCİLERİ PAŞA KARŞILADI
Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında Okul Müdürü Önder Ayaz ve öğretmenleri eşliğinde Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’u kabri başında ziyaret etti. Minik öğrenciler, Çerkezköy Şehitliği’nde 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez ve Şehit Dinçer Ersoy’un anne babası Nilüfer Hatun-Mustafa Ersoy çifti tarafından karşılandı.
 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Çerkezköy Şehitliği’ne ellerinde Türk Bayrakları ile gelen minik öğrenciler, okullarına adı verilen Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’a kabri başında dualar etti. Program sonrasında 9 yaşındaki Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Bade Naz Kapan, Şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy’a sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Hıçkıra hıçkıra ağlayan minik kız, şehit için yazdığı mektubu okudu.
 

İŞTE O MEKTUP
“Ah şehidim, sen olmasaydın bu vatan ne olacaktı? Bizi kurtarmak için canını verdin. Bizi kurtarmak için emeğini harcadın. Ah şehidim, seni çok özledik. Sen tabiki isterdin yanımızda olmak. Seni çok özleyeceğiz.” Şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy da gözyaşları içinde minik kıza sarılıp “Yüreğine sağlık” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10