Tek gol 3 puan

Tekirdağ Süper Amatör ligde haftanın maçında 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültürspor'u konuk etti. 1911 Çerkezköyspor adına tamam yada devam niteliği taşıyan karşılaşmadan 1-0 galip

22.03.2016 02:15:00 0
Tek gol 3 puan

KARŞILAŞMA PAZAR GÜN OYNANDI

Süper Amatör Lig’in 22.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Kültürspor takımları karşı karşıya geldi. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayan müsabakaya 1911 Çerkezköyspor Sedat, Göksel, İsmail, Emre, Hayrettin, Selçuk, Tezcan, Hakan, Metin, Oğuz ve Deniz ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Kültürspor takımı ise Mücahit, Eyüp, Başar, Abdi, Melih, Muhammet, Yusuf, Gençağa, Abdel, Ali ve Emeka ilk on biri ile başladı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Karşılaşmayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kaya ile Muhasip üye Salih Yılmaz, 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri Uğur Erem ile Ali Dede, Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Aysal ve çok sayıda futbolsever izleyerek 1911 Çerkezköyspor’a destekte bulundu.

ATAK BAŞLADIK

Karşılaşma öncesi 1911 Çerkezköyspor soyunma odasına giderek futbolculara başarılar dileyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, takım kaptanı Deniz Sert’e de çiçek takdim etti. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru temsilcimiz oyunda hakimiyeti eline aldı. 26’ıncı dakikada kazanılan serbest vuruşta defanstan seken topu iyi takip eden Emre’nin volesi üst direkten döndü. Konuk ekip Çorlu Kültürspor ise 1911 Çerkezköyspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 40.dakikasında sol kanattan hızla rakip alana yönelen Deniz, beklemeden pasını Metin’e çıkarırken, Metin de şık bir vuruşla topu Oğuz’a attı. Gelen topa Oğuz dokunamazken, kaleci yatarak topu kontrol etmeyi başardı.

 

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADIK

Karşılaşmanın 42’inci dakikasında Melih ikili mücadelede topa elle müdahalede bulunarak hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor’da Metin’in gerçekleştirdiği sert vuruş Melih’in eline çarptı. Karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı atışını gösterdi. Topun başına geçen Deniz topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

SEDAT MÜKEMMEL ÇIKARDI

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye kontrollü başladı. 52’inci dakikada Metin seri çalımlarla ilerledi ve pasını da Deniz ile buluşturdu. Sağ kanattan ceza sahası içine ilerleyen Deniz’in vuruşunu ise kaleci Mücahit aynı güzellik ile kornere giönderdi. 55.dakikada rakip oyuncu Eyüp, Oğuz’a sert müdahalede bulununca ortalık bir anda karıştı. Pozisyona yakın olan hakem her iki oyuncuyu da sarı kart ile cezalandırdı. 63’üncü dakika konuk ekip Çorlu Kültürspor etkili geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Gençağa’nın vuruşunu kaleci Sedat son anda kornere gönderdi.

AYNI DAKİKADA İKİ KIRMIZI KART

70’inci dakikada Çorlu Kültürspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gençağa’nın frikiğinde arka direkte olan Eyüp’ün kafa vuruşu filelerle buluşsa da yan hakemin ofsayt kararı ile gol geçersiz sayıldı.  Karşılaşmanın 75.dakikasında kendisine gelen topu almak isteyen Sedat rakip oyuncu Yusuf’un sert bir tekmesiyle karşılaştı. Sedat acılar içinde yerde kıvranırken, Yusuf ise direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikada kale arkasında ısınan 1911 Çerkezköyspor’da Mesut Salmaz yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart gördü.

İKİNCİ GOLÜ ARADI

Müthiş bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada hakem oynanmamış olarak yedi dakika uzatma verdi.

Uzatma süresinin gösterilmesinin ardından Deniz oyundan çıkarken yerine Emrah oyuna dahil oldu. Oyuna girer girmez topla buluşan Emrah, hızla rakip alana girdiği esnada Muhammed tarafından faulle durduruldu. Emrah’tan gelen topu Göksel kontrol ederken, hakem oyunu avantaja bıraktı. Topla birlikte rakiplerini geçerek kaleciyle karşı karşıya kalan Göksel’in plase vuruşu direğin yanından auta çıktı.

GALİBİYETİ KUTLADILAR

Günün başarılı isimlerinden Metin’in yerine uzatma dakikalarında Mesut Aytemiz oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncular galibiyetin sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, maçın ardından soyunma odasına giderek futbolcularını tek tek tebrik ederek, futbolculara 750 TL pirim sözü verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10