22 takım şampiyonluk için ter dökecek

2014 yılında düzenlenen, fakat 2015 yılında yaşanan terör olayları nedeniyle yapılmayan Çerkezköy Kaymakamlığı Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yıl ikincisi Nisan ayında yapılacak. 22 ta

Çerkezköy 24.03.2016 00:54:00 0
22 takım şampiyonluk için ter dökecek

BAŞARILAR DİLEDİ

Düzenlenecek turnuvanın kura çekimi ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Aysal ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Turnuvanın kurumların kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla düzenlendiğini söyleyen Çerkezköy Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Aysal, “En önemlisi de çalışanların mesai saatleri dışında spor yapabilmelerine imkan sağlamak istiyoruz. Spor konusunda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu vesile ile turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

22 TAKIM KATILDI

Çerkezköy Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Aysal’ın konuşmasının ardından kura çekimi gerçekleştirildi. 22 takımın başvurduğu turnuvada gruplar altışar olarak belirlendi. İlk dört grup dörderli, diğer iki grupsa üçerli takımlardan oluştu. Kura çekimi sonucu A Grubu’nda Veliköy Çok Programlı Lisesi, Çerkezköy Mavi Minibüsçüler Kooperatifi, Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Müjgan-Serkan Karagöz Okulu yer aldı. B Grubu’nda ise Özel Optimed Hastanesi, Raif Dinçkök Ortaokulu, Nurullah Narin Ortaokulu ve Devlet Hastanesi yer alırken; C Grubu’nda da Gazeteciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Veliköy Belediyesi Ortaokulu ve Kızılpınar Çok Programlı Lisesi yer aldı.

E GRUBU ZORLU

D grubunda 75.Yıl Ortaokulu, Enesler İmam Hatip Ortaokulu, Enesler İmam Hatip Lisesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü. E grubunda PTT, Çerkezköy Belediyesi ve 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı. Son olarak F grubunda ise Adliye, Tepe Ortaokulu ve Müftülük yer aldı. Kura çekiminin ardından maçların Nisan ayının ilk haftasında oynanacağı ifade edilirken, turnuva kurallarının da önümüzdeki günlerde kurumlara gönderileceği kaydedildi. Turnuva yetkilileri oynanacak müsabakalarda lisansı aktif olarak devam eden sporcuların forma giyemeyeceğinin altını çizdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10