CHP'de 6 aday öne çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın 10 Nisan tarihinde yapılması düşünülen kongresinde İlçe Başkanlığı için kulislerde mevcut ilçe Başkanı Engin Camcı başt

Çerkezköy 25.03.2016 02:26:00 0
CHP

PARTİ İÇİN ÇALIŞMALILAR

CHP tabanı kongrede seçilecek olan yeni ilçe başkanının parti içerisinde küskünler dahil olmak üzere tüm partilileri ve uzaktan yakından siyasetle ilgisi olmayan ya da hiçbir partiye üye olmayan vatandaşları CHP çatısı altında toplaması gerektiğini düşünüyor. Birlik ve beraberliği sağlayacak bir ilçe başkanına ihtiyaç duyduklarını kaydeden partililer, bu konuda artık parti içerisinde bazı kişilerin muhalefet yapmayı bırakıp partinin menfatleri için çalışmaları gerektiğini kaydetti.

 

MİLLETVEKİLLERİNE DE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Partililer, “Kendi içimizde birbirimize muhalefet yapmayı bırakmalıyız. O zaman partimiz daha iyi yerlere gelecektir. Bu konuda eski ilçe başkanlarının ve yönetimlerinin de parti için çalışmaları gerekiyor. Artık isimleri çekiştirmekten vazgeçilmelidir. Bunlar son bulduğunda CHP’de her şey yoluna girecek. Ayrıca bu konuda mevcut milletvekillerimize de büyük iş düşüyor. Onlar da artık adam kayırmaları bıraksınlar. Çerkezköy Belediyesi’ni artık başka partilere kaptırmak istemiyorsak CHP içerisinde birlik beraberlik daha da güçlendirilmelidir” ifadelerini kullandı.

 

ADAY OLURLAR MI BİLEMİYORUZ 

CHP Çerkezköy İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığı için partililer kimi ilçe başkanı görmek istediklerini konuşmaya başladı. Partinin Çerkezköy’de daha iyi yerlere gelmesini istediklerini kaydeden partililer, “İlçemizde birinci parti çıkmayı hedefliyoruz. Bu da birlik ve beraberlikten geçiyor. Mevcut başkan zaten kongrede ilçe başkanı adayı olarak karşımıza çıkacak. Ancak bunun yanı sıra ilçe başkanı olarak da yakıştırdığımız isimler var. Aday olurlar mı bilemiyoruz ama bu isimlerden biri de İlçe Başkanı olabilir” açıklamalarında bulundu.

 

KİM KAZANIRSA ONUN YANINDAYIZ

Mevcut İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Funda Serfiçe, eski ilçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe eski sekreteri Hüseyin Ülger, 25. Dönem Tekirdağ milletvekili aday adayı Ayhan Duran ve ilçe yönetim kurulu üyesi Deniz Okutan’ının ilçe başkanlığına uygun isimler olduklarını dile getiren partililer, “Her şeye rağmen aday ya da adaylar kim olursa olsun seçilen başkanın yanında yer alacağız. Diye konuştular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10