Şampiyonlar için ödül töreni yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Pazar akşamı sona ererken, 140 sporcunun katıldığı Tenis Turnuvası birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

Çerkezköy 29.03.2016 01:06:00 0
Şampiyonlar için ödül töreni yapıldı

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Cuma günü başlayan ve Pazar günü oynanan müsabakalar ile sona eren Çerkezköy Belediyesi Tenis Turnuvası’nda Küçük Kızlar kategorisinde Beyza Erkoç şampiyon olurken, Beste Özçavdar ikinci, Aleyna Tunç üçüncü oldu. Küçük Erkekler kategorisin de ise Tufan Şenel şampiyon olurken, Can Zorlu ikinci ve Batur Balta ise üçüncü oldu. Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorilerinde derece yapan sporculara madalya ve kupaları Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can tarafından verildi.
GENÇ ERKEKLERİN ŞAMPİYONU AYKUT GÖNÜL OLDU
Masa Tenisi Turnuvası’nın Genç Kızlar kategorisinde şampiyon Serdem Kılıç şampiyon olurken, Dilek Günay ikinci, Ayşe Çakır üçüncü oldu. Genç Erkekler kategorisin de ise Aykut Gönül şampiyon, Burak Erişmiş ikinci ve Yağız Kuntay Taş ise üçüncü oldu. Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde derece yapan sporcuların madalya ve kupaları Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem tarafından verildi.
Yıldız Erkekler kategorisinde yapılan birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaları sonucunda Nurettin Sevinç şampiyon olurken, Eray Turan ikinci, Alptuğ Ay ise üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde derece yapan sporculara madalya ve kupaları Çerkezköy Belediyesi Spor İşleri Sorumlusu Oğuz Alaca tarafından verildi.
BÜYÜKLERDE CANER YILMAZ ŞAMPİYON

Büyük Erkekler kategorisinde de zevkli ve çekişmeli müsabakalar oynanırken, şampiyonluğu Ali Caner Yılmaz, ikinciliği Alper Gündüz, üçüncülüğü ise Ebubekir Karadeniz elde etti. Büyük Erkekler kategorisinde derece yapan sporculara madalya ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ile Belediye Meclis Üyesi Ali Dede tarafından verildi. Turnuvanın en çekişmeli maçlarının oynandığı Veteranlar kategorisinde ise şampiyon Metin Acar olurken, ikinci Ünal Göl ve üçüncü ise Halil Bahtiyar oldu. Veteranlar kategorisinde derece yapan sporculara madalya ve kupaları CHP İlçe Başkanı Engin Camcı tarafından verilirken, madalya töreninin ardından turnuvada derece yapan sporcular ve görevliler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10