Tomurcuk çocuklarına diş taraması

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ilçedeki okul öncesi öğrencilere yönelik ücretsiz diş muayenelerini sürdürüyor. Dün de Tomurcuk Anaokulu'ndan gelen 25 öğrenciye ücretsiz diş taraması yap?

Çerkezköy 29.03.2016 01:11:00 0
Tomurcuk çocuklarına diş taraması

MİNİKLERE ÖZEL KARŞILAMA

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Tomurcuk Anaokulu öğrencileri ücretsiz diş muayenesi için dün saat 13.30’da Özel İrmet Hastanesi’ne geldi. Tomurcuk Anaokulu sahibi Tuğçe Paralı Dönmez ile Okul Öğretmenleri Seline Öztalas ve Melek Altunsoy nezaretinde İrmet Hastanesi’ne gelen öğrenciler, burada Hastanenin Kurumsal İletişim Sorumlusu Çağlar Demirtaş ve Ayşe Akgün ve Hasta Hakları Sorumlusu Gülay Uğur tarafından karşılandı.

DİŞLERİNİZİ GÜNDE İKİ KEZ FIRÇALAYIN

Tomurcuk Anaokulu öğrencileri hastanenin seminer salonuna alındı. Burada Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav tarafından miniklere diş sağlığı konusunda seminer verildi. Diş sağlığının önemine vurgu yapan Yasav, miniklerden dişlerini günde en az iki kere fırçalamalarını istedi. Dt. İsmet Yasav’ı büyük bir dikkatle dinleyen öğrenciler de dişlerini her gün iki kez fırçalayacağına dair söz verdi. 

MİNİKLERE ÖZEL HEDİYE

Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından Tomurcuk Anaokulu öğrencileri diş muayenesi için Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne götürüldü. Öğrenciler burada Dt. İsmet Yasav ve Dt. Esra Olgaç tarafından muayene edildi. Muayene sırasında öğrencilere diş sağlıklarını korumak amacıyla yapmaları gerekenler anlatıldı. Muayenelerin tamamlanmasının ardından miniklere, Özel İrmet Hastanesi tarafından özel olarak hazırlatılan diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10