Turnuvada şampiyon Beyaz Takım oldu

25 Nolu Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin kendi arasında düzenlediği halı saha futbol turnuvası sonuçlandı. 2 Grup halinde yapılan karşılaşmalar önceki akşa

30.03.2016 02:09:00 0
Turnuvada şampiyon Beyaz Takım oldu

YEMEK DÜZENLENDİ

Önceki akşam İstasyon Mahallesindeki Belediye Spor Kompleksinde oynanan şampiyonluk maçında rakibini 15-10 mağlup ederek şampiyon olan Beyaz takıma turnuvada ikinci olan mavi takım tarafından şampiyonluk yemeği verildi. 25. Nolu  Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As şampiyon takıma kupasını takdim etti. Programda konuşan As “ Çerkezköy’de şehir içi taşımacılığı yapan minibüsçüler olarak kendi aramızda birlik ve kaynaşma ve dayanışmayı daha da pekiştirmek amacıyla başlattığımız halı saha futbol turnuvalarına arkadaşlarımızın ilgi göstermesiyle yaz turnuvasının ardından,Sonbahar turnuvası ve devamında da kış turnuvası gerçekleştirdik. Çerkezköylü şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler olarak halı saha futbol turnuvası  bölgemizde de büyük ilgi gördü. Bu turnuva ile kendi aramızda  daha iyi bir kaynaşma da sağladığımıza inanıyoruz.Ayni  zamanda da yaptığımız işin stresli olması dolayısıyla da bu sportif faaliyetimiz nedeniylede şoför arkadaşlarımız hep stres atmış oldular hem de boş zamanlarını spor yaparak değerlendirdiler. Bu Kış turnuvası bizim bu yıl ayni yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz üçüncü turnuvadır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

As konuşmasını ise şöyle sürdürdü: “ Turnuva boyunca gerek saha içerisinde gerekse saha dışında turnuva müsabakalarına katılan takımlarda yer alan arkadaşlarımızın her hangi bir taşkınlığa ve de olumsuzluğa mahal vermemiş olması hem spor adına hep de biz şoför esnafına yakışan bir hareket olmuştur. Bu nedenle tüm takımlarda futbol oynayan şoför arkadaşlarımın gösterdikleri centilmenliğine ve sportmenlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum.Bizlerin amacı spor yapmaktır. Şampiyon olan Beyaz takımı kutluyorum. Turnuvaya katılan bütün takımlara da ayrı teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Her hangi bir sorunumuz olduğunda da bunu kendi aramızda çözümlemesini biliyoruz. Bu sporda da böyle olduğunu düşünüyorum. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz turnuva müsabakalarında da tam bir arkadaşlık ve kardeşlik sergilememiz spor adına da örnek teşkil etmiştir” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10