Albayrak mesaiye Çerkezköy'den başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçe ziyaretleri kapsamında dün Çerkezköy,Kapaklı ve Saray'a geldi ve buralardaki çalışmaları inceleyip, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir

Çerkezköy 31.03.2016 02:10:00 0
Albayrak mesaiye Çerkezköy

İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

Sabah 05.00’de mesaiye başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALbayrak ilk olarak Çerkezköy’e ziyaret gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İmdat Özgör, Nedim Yılancı ve Ömer Kılıç ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Albayrak daha sonra ise TESKİ ekiplerinin Başarır Sokak’ta gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

SARAY’I DA ZİYARET ETTİ

Çerkezköy’de ki ziyaretlerinin ardından Albayrak, Kapaklı'nın Pınarça Mahallesi'ni ziyaret ederek burada Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Albayrak talepleri dinleyerek en kısa zamanda değerlendirileceğini belirtti. Albayrak'ın üçüncü durağı ise Saray oldu.Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret eden Albayrak, ilçeye yapılan yatırımları anlattı. Saray’ın su ve kanalizasyon şebekesi değiştirildiklerini belirten Albayrak, “Bu durum çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz, ancak 50 yıllık asbestli boruları, köhnemiş kanalizasyonu değiştireceğiz diye söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cefayı beraber çektik, sefayı da beraber süreceğiz” diye konuştu.

 

 

MÜFTÜLÜK AÇILIŞINA KATILDI

Saray Belediyesinden ayrılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçe Müftülük Hizmet Binası açılış törenine katıldı. Saray İlçe Müftülük Hizmet Binası’nın yanı sıra Kuran Kursu açılışının da yapıldığı açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Müftüsü Recai Çetres, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından verdiği destekten ötürü Başkan Albayrak’a plaket takdim edildi. 

ÇİZME OLAYINA DEĞİNDİ

Sosyal medyada AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının paylaştığı fotoğraflara da değinen Albayrak “ Hepinizin takip ettiği bir olay yaşandı. Arkadaşlar çamurdan şikayetçi oldukları için bana çizme vererek bir gönderme yaptılar. Ben de kendilerine çorap vererek altı ay sonra yollar yapılmaya başlayınca çorapla gezebileceklerini söyledim. Kendi sitemizde iki fotoğrafı da yayınladık. Onlardan da bunu rica ettim. Ancak akşam baktığımda yalnızca çizmeli fotoğrafı koyduklarını gördüm. Biz siyaseti nezaketle, hizmeti de güler yüzle yapan insanlarız. Böyle olması gerekir” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10