AK Parti geleneği bozmadı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın geneleksel olarak düzenlediği "Kan Bağışı Kampanyası" her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Kızılay Kan Merkezi Ço

Çerkezköy 4.04.2016 00:41:00 0
AK Parti geleneği bozmadı

KAMPANYANIN BU YILDA İLGİ GÖRMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Dün 11.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’nda organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Teşkilat olarak yaklaşık 12 yıldır sürdürdüğümüz kan bağışı kampanyası bu yıl, önceki yıllara göre daha fazla ilgi gördü. Her sağlıklı insan yılda en az bir kez kan bağışında bulunmalı. Kan vermek hem vücudun kendini yenilemesi bakımından, hem de ihtiyacı olan insanların yaşama döndürülmesi bakımından önemlidir. Biz AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak, 12 yıl önce başlattığımız kan bağışı kampanyasını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Geçen yıl toplam 64 ünite kan toplanmıştı. Bu yıl da temennimiz geçen yılın üstünde bir rakama ulaşmaktır” dedi.

 

 

KAMPANYAYA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Abdullah Öğe, “Parti olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyalarına her yıl ilginin daha da artması, bizleri çok mutlu ediyor. Kampanyamız kapsamında kan bağışında bulunan partili partisiz tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” ifadelerini kullandı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, teşkilat binasında düzenledikleri kan bağışı kampanyasında, Kızılay Kan Merkezi Çorlu Şubesi’nden Dr. Serpil Keskin, Meslek Yetkilisi Şenol Özçakır ve 2 hemşirenin görev yaptığını sözlerine ekledi.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10