Komşuluk Festivali'nde buluştular

Artı Yapı'nın Çerkezköy'de hayata geçirdiği Royal Life projesi kapsamında daire sahibi olan aileler, firmanın Çorlu'da düzenlediği Komşuluk Festivali programında bir araya geldi.

Çerkezköy 4.04.2016 00:44:00 0
Komşuluk Festivali

AMACIMIZ KOMŞULUK İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRMEK

Çorlu Shiva Restaurant'ta gerçekleştirilen Komşuluk Festivali’ne Artı Yapı’nın Royal Life projesinden daire sahibi olan onlarca aile katıldı. Aileler, otel girişinde Artı Yapı Şantiye Sorumlusu Hüsnü Arabacı, Satış ve Pazarlama Müdürü Seda Yılmaz ile satış ofisi ekibi tarafından karşılandı. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Artı Yapı Şantiye Sorumlusu Hüsnü Arabacı, “Bu etkinliği düzenleme amacımız daire sahipleri arasındaki komşuluk ilişkilerini güçlendirmek ve birlik beraberliği sağlamaktır” dedi.

BARBEKÜ PARTİSİ DÜZENLEYECEĞİZ

Komşuluk Festivali programında ailelerin birbirlerini yakından tanıma imkanı bulduklarını ifade eden Artı Yapı Şantiye Sorumlusu Hüsnü Arabacı, “Burada tanışan aileler, birbirlerinin telefon numaralarını alıp, daha sonra kendi aralarında piknik gibi etkinlikler düzenliyor. Bu tür etkinliklerle Çerkezköy’e hak ettiği birlik beraberlik duygusunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Arabacı, önümüzdeki günlerde Artı Yapı ailesi olarak Barbekü partisinde tekrar bir araya geleceklerini kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10