Kaymakamlık turnuvası başladı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından ilki 2014 yılında düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası önceki akşam Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubila

6.04.2016 01:25:00 0
Kaymakamlık turnuvası başladı

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki akşam düzenlenen turnuvaya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Aysal, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Atilla Can, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve çok sayıda sporsever katıldı. Tüm takımlara başarılar dileyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “İlkini 2 yıl önce düzenlediğimiz turnuvadaki amaç, kurumların kaynaşmasını temin etmek, kurumlar arası diyalog ve işbirliğini artırmak ve sporu sevdirmekti” diye konuştu.

“26 TAKIM KATILIYOR”

 Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’na toplam 26 takımın katıldığını kaydeden Kaymakam Kubilay, “4 Nisan Pazartesi günü başlaya müsabakalar, 4 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Tüm takımlarımıza ve sporculara başarılar diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri olan İlçe Gençli ve Spor Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, bize bu sahayı tahsis eden Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Ayrıca en başında bu fikrin ortaya çıkmasını sağlayan çok değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

KAZANAN SPOR OLSUN
Bu yıl turnuvada organizasyonu başarılı bir şekilde yapmak için kolları sıvadıklarını kaydeden Kubilay” Turnuva için gerekli hazırlıkları yapan tertip komitesindeki arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah bu turnuva Çerkezköy’de gelenekselleştirilir ve uzun yıllar devam eder. Sonuçlarını da her 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ilan etmeyi düşünüyoruz. Turnuvanın centilmence, kardeşe müsabakalara sahne olmasını temenni ediyorum. Kazanan kardeşlik olsun, kazanan spor olsun” diye konuştu.

BAŞLAMA VURUŞUNU KUBİLAY YAPTI
Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve protokol üyeleri, turnuvanın ilk maçını oynayacak olan Vergi Dairesi futbol takımı ve Veliköy ÇPL futbol takımı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre protokol üyeleri ile orta sahada top oynayan Kaymakam Kubilay, daha sonra turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Kaymakam Kubilay’ın pasında, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal da topu orta sahadan şık bir vuruşla kaleye gönderdi.
VERGİ DAİRESİ ÜÇ PUANLA BAŞLADI

Turnuvanın ilk maçında ise Veliköy ÇPL ile Vergi Dairesi karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Çerkezköy Vergi Dairesi Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren golleri buldu. Rakibi karşında varlık gösteremeyen Veliköy ÇPL Futbol Takımı beş gol bulmasına rağmen kalesinde 14 gol gördü. Karşılaşmadan da 14-5 galip ayrılan Çerkezköy Vergi Dairesi Futbol Takımı gruplara da üç puan ile başlamış oldu.

HÜKMEN GALİP

Günün ikinci maçında Optimed Hastanesi Futbol Takımı ile Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok iyi bir futbol sergileyen Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı bulduğu üst üste gollerle aradaki farkı açtı. Farklı mağlup duruma düşen Optimed Hastanesi oyun disiplininden koptu. Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı karşılaşmadan da 12-5 galip ayrılmasını bildi. Günün son karşılaşmasında ise Veliköy Belediyesi Ortaokulu ile Çerkezköy basını karşı karşıya gelecekti. Veliköy Belediyesi Ortaokulu Futbol Takımı karşılaşmaya gelmeyince Çerkezköy basını 3-0’lık hükmen galibiyet ile ilk haftayı bitirdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10