Emniyet'ten 'Polis Haftası' ziyaretleri

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek ve beraberindeki polislerle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı v

Çerkezköy 6.04.2016 01:37:00 0
Emniyet

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile başta Polis Teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Gücünü halkımızdan ve kanunlardan alan Emniyet teşkilatımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak, kamu düzenini tesis etmek, suç işlenmesini önlemek ve suç işleyenleri adalete teslim etmek için olağanüstü gayretle, mesai mefhumunu gözetmeden gece gündüz çalışmaktadır. Toplum ve fert olarak huzur ve güven içerisinde yaşamamızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için durmadan, fedakarca hizmet veren tüm Emniyet Mensuplarımızın Polis Haftasını tebrik; hizmetlerinden dolayı başta İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan olmak üzere, tüm personelimize teşekkür ediyorum ”dedi.

171.YILI KUTLADI

Güvenliğin ve huzurun, toplumun en temel ihtiyaçlarından olduğunu belirten Kaymakam Kubilay “ Gelişen ve değişen suç ve suçlu yöntemleriyle mücadele edebilmek için kendini geliştirirken, aynı zamanda “suç ile en iyi mücadele, halk ile beraber olmaktır” anlayışıyla daima güler yüzlü, ağırbaşlı, hoş görülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatının değerli mensuplarını canı gönülden tebrik ediyorum. Ülkemizin köklü ve temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” diye konuştu.

PROGRAM HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Polis haftası etkinlikleri ilgili de bilgi veren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan “ 8 Nisan Cuma günü öğle namazından önce Osmanlı Camiinde şehitlerimiz için Mevlid-i şerif okutulacak. 10 Nisan Pazar günü ise saat 11.00’de 171.yıl dönümü programımız gerçekleşecek. Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak programda günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okunacak.Protokol konuşmalarının ardından program sona erecek ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde da tebrikler kabul edilecek” dedi.

AKAY’I DA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Kaymakamlığından ayrılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek ve beraberindeki Emniyet mensupları Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. Yıldönümünü kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Canları pahasına vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımızın güzide görevlilerinin Polis Haftası’nı kutluyor, şehit olan ve ebediyete intikal etmiş polislerimize Allah’tan rağmen, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
POLİS HAFTASI PROGRAMI NASIL OLACAK?
Bu yıl Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümünü kutladıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Murat Ogan, Doğu ve Güneydoğu’daki terör olayları nedeni ile kutlamalarda değişiklik yapıldığını belirterek, “Polis Haftası etkinliklerimiz ilk olarak Cuma günü şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş polislerimiz için Mevlid-i Şerif okutulması ile başlanacak. Ardından Cumartesi günü şehit aileleri ziyaret edilecek ve Pazar günü saat 11.00’da ise çelenk sunma töreni yapılacak. Bu yıl kokteyl yapılmayacak” dedi.
Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10