Ayaz: Madalya ile dönmeyi hedefliyorum

Türkiye Şampiyonu sporcu Nurullah Narin Ortaokul öğrencisi Samet Ayaz 8-10 Nisan tarihlerinde Eskişehir'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Taekwando Türkiye Şampiyonasında mad

8.04.2016 03:15:00 0
Ayaz: Madalya ile dönmeyi hedefliyorum

“HEDEFİM MADALYA İLE DÖNMEK”

Turnuva öncesi iyi bir hazırlık evresi geçirdiğini ve bu güne kadar olduğu gibi bu şampiyona da hedefinin madalya kazanmak olduğunu kaydeden Samet Ayaz “ Milli Eğitim Bakanlığımızın Eskişehir’de düzenlediği okullar arası Taekwando şampiyonasında da hedefim madalya almak olacak. Ben bu şampiyonada da Yıldızlar kategorisinde 37 kilogramda mücadele edeceğim. Amacım ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek ilk üçe girerek madalya almayı hedefliyorum. İnşallah bu şampiyonada da her hangi bir aksilik olmaz ise madalya alarak döneceğime inanıyorum” diye konuştu.

 

 

“SAMET MADALYA İLE DÖNECEKTİR”

Samet Ayaz’ın babası ve ayni zamanda antrenörü olan Vural Ayaz’da, “Samet kilosunda bu şampiyonada da madalya kazanacak güçte bir sporcudur. İnşallah Eskişehir’de de Tekirdağ’ımızın  ve ilçemizin yüzünü madalya alarak güldürecektir. Şampiyonaya iyi hazırlandı. Bu güne kadar bir çok turnuva ve şampiyonaya da katılmış ve tecrübeli olması dolayısıyla Yıldızlar kategorisinde kilosunda madalya alacağına inanıyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10