Uygulamaları yerinde denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğünün ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ilçenin değişik yerlerinde yaptığı asayiş, trafik uygulamalarını denetledi.

Çerkezköy 8.04.2016 03:25:00 0
Uygulamaları yerinde denetledi

YERİNDE İNCELEDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay bu denetimlerde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez tarafından gerçekleştirilen arama ve kontrollerle ilgili bilgi ve açıklamalarda bulunuldu. Yolda kontrol ve aramalarda vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kubilay, vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi. Vatandaşlarda uygulamalardan duydukları memnuniyetleri Kaymakam Kubilay’a iletti.

“EŞLİK ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay inceleme ve denetlemelerden sonra açıklamada bulunarak “

Yol asayiş ve kontrol uygulamalarının ifasında, etkinliği yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla bu kontrollere katıldım. Sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye de devam edeceğim” dedi.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, lçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez olmak üzere tüm kolluk kuvvetleri mensuplarının, görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalıştıklarını bir kez daha bu denetimlerde de müşahede ettiğini belirterek, tüm personele teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10